Menu

Avgust v parku: koncert The Dreams

Dogodek

Avgust v parku: koncert The Dreams
Dogodek:
Avgust v parku: koncert The Dreams
Kdaj:
Pet, 12. Avgust 2016
Kje:
Mc Atrij - Brežice
Kategorija:
Koncerti

Opis

AVGUST V PARKU
Ste pripravljeni na sklepno dejanje poletja? Po festivalu Brežice, moje mesto in Mestni promenadi je namreč na vrsti Avgust v parku. Vabimo vas na dogodka:


THE DREAMS (ALLMAN BROTHERS TRIBUTE BAND)
Po izjemnem koncertu l. 2012 smo jih z veseljem znova povabili v Brežice! Jam session »southern rock-a«, poživljajoče kitarske solaže, popolnost bluesa in retrospektiva največjih The Allman Brothers. Dovolite, da vas The Dreams v sestavi Andrej Vengušt (vokal, ustna harmonika), Jure Lopatič (bas),  Luka Vehar (el. kitara), Boštjan  Zorc  (el. kitara), Gašper Peršl (bobni), Vili Grdadolnik (slide kitara) in Mitja Kavčič (klaviature) popelje v Jacksonville in nazaj!
Petek, 12.8.2016 | 21:00

DEJGA DEJGA (ROCK/POP TRUBAŠKA ZASEDBA)
Pozor! - prihaja 9 mladeničev, doma iz Vipave! Trubaška zasedba Dejga Dejga že 10 let skrbi za unikatno zabavo; rock, pop, tradicionalni trubaški melos in še marsikaj se najde na njihovem obsežnem repertuarju. So glavna faca vseh primorskih žurov, Majskih iger in raznovrstnih zabav, zadnji avgustovski konec tedna pa je na vrsti njihov premierni brežiški nastop, ki ga nikakor ne gre zamuditi!
Petek, 26.8.2016 | 21:00


Prizorišče

Mc Atrij
Lokacija:
Mc Atrij
Naslov:
Gubčeva 10a
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik