Menu

MESTNA HIŠA V MAJU

Dogodek

Dogodek:
MESTNA HIŠA V MAJU
Kdaj:
Sre, 1. Maj 2019 - Pet, 31. Maj 2019
Kje:
Mestna hiša - Brežice
Kategorija:
Razstave

Opis

FOTOGRAFSKA RAZSTAVA FOTO NATEČAJ: Razglednica Brežic
Mestna hiša tokrat gosti razstavo ljubiteljskih in profesionalnih fotografov, ki so sodelovali na našem foto natečaju: Razglednica Brežic. Vsak je naše Brežice ujel na svoj način in s svojimi očmi. Veseli smo, da z nami soustvarjate tudi razglednice. Razglednice s fotografijami lokalnih fotografov je možno kupiti: Mestna hiša Brežice, TIC Čatež, MC hostel. Razstava bo na ogled v poletnih mesecih. Vljudno vabljeni!
Maj 2019 | od ponedeljka do sobote v delovnem času | Mestna hiša Brežice


 

SPOZNAJTE ME: ŽIVA SPIRALA

Odločili smo se, da dogajanje pred Mestno hišo popestrimo in vam predstavimo naše dobavitelje. Na vrsti je Živa spirala, za katero stoji Daniela Srpčič. Daniela pravi, da živimo v času, ko nas vsakodnevne situacije nenehno oddaljujejo od naše resnične podobe. Nenehno nam nekdo nekaj govori, ali je to naša glava, srce, morda duša, partner, starši…Tako je stopila na pot reikija in postala mojstrica Karuna reikija, študirala je tudi kitajsko metafiziko, radiestezijo, energijske terapije in izvrstne tehnike, ki jih danes z veseljem uporablja. Pod njenim avtorstvom se je rodila Živa spirala, s pomočjo katere je vse svoje razpršene delce povezala v celoto. Kaj več pa boste izvedeli, ko nas obiščete pred Mestno hišo.

Petek, 17.5. 2019, od 9:00 do 12:00 | Mestna hiša Brežice


 

VINO MESECA MAJA: ŽUPANOVO VINO

Mesec maj je mesec, ko so znani najbolje ocenjeni vinarji Županovega vina. Tudi letos je bila konkurenca izjemna. Dobili pa smo najboljši cviček PTP, najboljši beli bizeljčan PTP in »izbrano Županovo vino«, ki je letos sauvignon. Vsa vina so na voljo v vinoteki Mestne hiše. Podprimo lokalne vinarje in tudi za darilo podarite steklenico lokalnega vina. Vabljeni na degustacijski kozarec v vinoteko Mestne hiše!“Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“

Maj 2019 | od ponedeljka do sobote v delovnem času | Mestna hiša Brežice


Prizorišče

Lokacija:
Mestna hiša
Naslov:
Cesta prvih borcev 22
Poštna številka:
8250
Mesto:
Brežice

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik