Menu
  • Prebrano 368 krat

Poziv za prostovoljca/-ko: Rijeka

Društvo za razvoj civilne družbe „EU korak“ z Reke išče prstovoljca za pomoč pri izvajanju poletnih kreativnih dejavnosti za otroke slovenskih korenin v terminu od 24. do 28. julija 2017, ki bodo potekale vsak delovni dan od 8. do 16. ure. Prostovoljec bo pomagal voditeljici delavnic v smislu sodelovanja pri organizaciji in izvajanju 5-dnevnih delavnic za 10 otrok, starosti od 6 do 12 let. Otroke bo skozi zabavne in kreativne dejavnosti poučeval o slovenskem jeziku in kulturi in se ob tem tudi sam seznanil z delom slovenske manjšine na Hrvaškem.

Prostovoljcu se od 23. do 29. julija zagotovi namestitev, prehrana in se mu krijejo potni stroški.

Prijavite se lahko s pošiljanjem življenjepisa in motivacijskega pisma na e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., do vključno 12. julija 2017. Prednost imajo kandidati z iskušnjami pri delu z otroki.

Za več informacij smo na voljo na istem e-mail naslovu.

Društvo za razvoj civilne družbe „EU korak“ z Reke (Hrvaška), je slovenska zamejska organizacija, ustanovljena na pobudo Urada Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu, z namenom podpore slovenskim organizacijam in slovenski skupnosti na Hrvaškem pri črpanju evropskih sredstev in vključevanju v projekte, ki so od interesa za slovensko skupnosti na Hrvaškem.

Veselijo se sodelovanja z Vami!

 

 

 

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik