Menu
  • Prebrano 157 krat

AVDICIJE ZA IZVEDBENE PROGRAMSKE SILE RADIA ŠTUDENT!

AVDICIJE ZA IZVEDBENE PROGRAMSKE SILE RADIA ŠTUDENT!

Dragi študentje in študentke! Zavod Radio Študent razpisuje avdicije za spikersko, tonskotehnično in videoprodukcijsko službo. Rok prijave podaljšujemo do 27. januarja 2019!

Iščemo radijske napovedovalce!

Na avdicijo za napovedalke/napovedovalce oz. spikerice/spikerje se prijavite tako, da pošljete svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in datum rojstva) Službi za napovedovanje Radia Študent na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Veselimo se tonskih tehnikov!

Na avdicijo za tonske tehnice in tehnike se prijavite tako, da svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov, datum rojstva) pošljete na naslov Tonsko tehnične službe Radia Študent: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Večamo videoprodukcijsko silo Radia Študent!

Na avdicijo za člane Radiotelevizije Študent (video ekipe Radia Študent, ki se bavi z video produkcijo živih koncertov in drugih video vsebin, ki se odvijajo na RŠ ter video streami) se prijavite tako, da svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov, datum rojstva in predhodne izkušnje z video produkcijo) pošljete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Nestrpno vas pričakujemo.

FB: https://www.facebook.com/events/1571248796359784/
Stran: https://radiostudent.si/Avdicije-za-izvedbene-programske-sile-Radia-%C5%A0tudent

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs