Menu
  • Prebrano 400 krat

BREZPLAČNE AKTIVNOSTI VEČGENERACIJSKEGA CENTRA POSAVJE V BREŽICAH

Spoštovani,

ponovno je čas, ko moramo še dodatno paziti nase in na svoje bližnje. 

Kljub začasnim omejitvam, namen Večgeneracijskega centra Brežice - Posavje  ostaja enak, t.j. medgeneracijsko in medkulturno povezovanje, spodbujanje socialnega vključevanja ter dviga kakovosti življenja vseh prebivalcev regije. Aktivnosti so v izvedbi prilagojene trenutnim razmeram, in so za uporabnika brezplačne. 

V centru smo pripravili mesečni urnik dejavnosti, sočasno pa smo na voljo tudi za lajšanje stisk, razbremenilne pogovore, svetovanje, pomoč pri razreševanju telefonskih, računalniških in drugih dilemah, učno pomoč, ipd ...

Dosegljivi smo na objavljeni telefonski številki in e-naslovu:

  • VGC enota Brežice: 064 245 587; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (ponedeljek - petek, med 8.00 in 16.00)

Niste sami, tukaj smo za vas in z vami. Veseli bomo tudi vaših želja in predlogov o tem, kaj želite in potrebujete v tem času, ki jih bomo poskušali čim bolj upoštevati. Pokličite nas ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Upamo, da se bomo kmalu lahko spet srečali v živo. Do takrat pa vse dobro in ostanite zdravi.

Ekipa VGC Posavje - enota Brežice 

Več informacij: https://www.vgc-posavje.si/koledar-aktivnosti.html

Urnik aktivnosti lahko pogledate tudi tu: Urnik dejavnosti VGC november

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik