Menu
  • Prebrano 481 krat

RAZPIS ZA OBLIKOVANJE GRAFIČNE PODOBE MLADINSKEGA CENTRA BREŽICE

NATEČAJ ZA OBLIKOVANJE DODATNIH KOMUNIKACIJSKIH MATERIALOV V SKLADU Z AKTUALNO CELOSTNO GRAFIČNO PODOBO MLADINSKEGA CENTRA BREŽICE

ZPTM Brežice, enota Mladinski center Brežice razpisuje natečaj za oblikovanje dodatnih komunikacijskih materialov v skladu z aktualno celostno grafično podobo Mladinskega centra Brežice. Izbrana podoba materialov bo služila kot sredstvo informiranja za promocijo v javnosti in dosego ciljne skupine aktivnih mladih udeležencev.Zavod za podjetništvo, turizem in mladino vabi zainteresirane mlade k prijavi na razpis za oblikovanje komunikacijskih materialov. 

Cilj razpisa je oblikovati dodatne komunikacijske materiale z uporabo že obstoječega logotipa Mladinskega centra Brežice za komunikacijske in promocijske namene ter spodbuditi mlade k udeležbi ustvarjanja in sodelovanje. Material naj bo inovativen, kritičen in drzen ter mladim prijazen in proaktiven, s katerim bomo gradili prepoznavnost centra med mladimi kot tudi splošno javnostjo.

- Z izbranim prijaviteljem bo naročnik sklenil avtorsko pogodbo ali pogodbo o naročilu, s katero se zavezuje izplačati 1000,00 EUR bruto za zgoraj navedena opravljena dela oziroma storitve oblikovanja komunikacijskih materialov v skladu z aktualno CGP Mladinskega centra Brežice.
- Rok za oddajo ponudbe je 23. 2. 2021.
- Rezultati razpisa bodo javno objavljeni na spletni strani naročnika.

Prijavitelji bodo o rezultatih razpisa obveščeni predvidoma do 24. 2. 2021.

Celotni razpis dokument dobite na tej povezavi Besedilo razpisa
Logotip Mladinskega centra Brežice dobite na tej povezavi LOGOTIP MC BREŽICE

Zanimive povezave

Sofinancerji

Evs Evs Evs

Napovednik