KONTAKT
Družinski center McB

Telefon: 0590 837 94 ali 064 245 587
E-mail: druzinskicenter@mc-brezice.si

Jesensko počitniško varstvo


Od srede 2. 11. 2022 do petka 4. 11. 2022 pa bo v prostorih Mladinskega centra Brežice potekalo Jesensko počitniško varstvo od 7.00 do 15.00. V času varstva bodo otrokom zagotovljeni 3 obroki (zajtrk, malica in toplo kosilo). V času varstva bomo poskrbeli, da bodo otroci telesno, umsko in ustvarjalno aktivni. Ker je jesen polna čudovitih barv, odpadlega listja, kostanja, buč in hladnejšega vremena bomo večino časa preživeli v notranjih prostorih, kjer se bomo posvetili ustvarjanju iz jesenskih materialov. V kolikor nam bo vreme dopuščalo se bomo odpravili na krajši sprehod po okolici, in opazovali prelepe barve jeseni, sicer pa bomo za gibanje poskrbeli s športnimi igrami v športni dvorani. Za umsko aktivnost pa imamo pripravljene krajše jesenske učne urice, ki bodo potekale v obliki kvizov, spoznavanja narave, reševanju otroških križank, vaje za možgančke ipd. Prijave zbiramo preko povezave, ki je dostopna na FB strani Družinski center Brežice. Cena za vse 3 dni je 50 eur / otroka. Varstvo je namenjeno otrokom od 5. leta dalje. 

Tematske rojstnodnevne zabave za otroke

»Sprejmi moje povabilo, da se skupaj poveselimo in si mojo torto razdelimo.«

Boš kmalu praznoval rojstni dan? Pa še ne veš, kako in kje ga preživeti? Mi ti lahko priskočimo na pomoč! Veseli bomo tvoje odločitve, da bomo skupaj organizirali tvojo rojstnodnevno zabavo. Verjamemo, da bomo presenetili tvoje prijatelje in poskrbeli da bo nepozabna ter da ti bo še dolgo ostala v lepem spominu.

Povpraševanje lahko pošljete na druzinskicenter@mc-brezice.si ali nas pokličete na 0590 837 94.
 

OTROŠKA BUČNA COPRNIJA

V času krompirjevih počitnic bomo v Mladinskem centru Brežice poskrbeli za ravno pravo dozo zabave, počitka, gibanja in učenja otrok, ki že nestrpno pričakujejo počitnice.

V ponedeljek, 31. 10. 2022 ob 18.00 do 21.00 se bo odvijalo pravi čarovniški večer za otroke – Otroška bučna coprnija, na kateri bodo otroci za en večer obiskali čarovniško šolo, v kateri se bodo naučili osnov čarovniškega jezika, pridobili znanja iz področja mešanja napojev, spoznali osnove eksperimentiranja in pridobili izpit za letenje z metlo. Ob koncu večera pa jih čaka podelitev diplom in peka penic ob ognju. Skozi celotno dogajanje pa bodo imeli možnost ustvarjalnih delavnic, poslikave obraza in plesa ob glasbi čarodiska.

Prijave zbiramo preko povezave: https://forms.gle/Gvon8L6vbNtkYEFp8

Cena udeležbe je 10 eur / otroka. Dogodek je namenjen otrokom od 5. leta dalje.
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×