29.9.2022: Karierni sejem

.
Na delavnicah, ki smo jih izvajali v Mladinskem centru, se je na pobudo mladih izoblikovala ideja o Posavskem kariernem sejmu, ki ga bomo v Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice organizirali 29.9.2022 med 9. in 16. uro. Mladi so poudarili, da si želijo ostati in delati v Posavju, kar so potrdile tudi raziskave, zato jim želimo skozi sejem in predstavitve delodajalcev prikazati kakšne karierne možnosti imajo v domačem kraju.

Kaj bo ponudil karierni sejem:
  • Stojnice, kjer se bodo predstavili različni poklici, dobre prakse, lokalni delodajalci in podjetja. Prikazane bodo tudi možnosti zaposlitve in kadrovskih štipendij.
  • Poskrbeli bomo za povezovanje mladih, šol, podjetij in organizacij, tako bomo vključili Občino Brežice, Zavod za zaposlovanje, društva in druge. Naš namen je ustvariti dobre možnosti za mlade v lokalnem okolju. Povzeli bomo aktivnosti zgoraj naštetih organizacij, sheme kadrovskih štipendij, možnosti opravljanja obveznih praks in druge uporabne informacije.
  • V sejni sobi Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino bodo potekali razgovori s študenti različnih smeri.
  • Mladi se bodo lahko udeležili različnih delavnic na temo poklicev, kompetenc ipd.
Lepo vabljeni, da se nam pridružite in tako skupaj spoznamo zaposlitvene možnosti v Posavju!

Imate kakšno vprašanje?

Lahko nam pišete na mcb@zptm.si ali nas pokličite na 05 90 837 90. Ali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec.

Potrudili se bomo, da odgovorimo v najkrajšem možnem času.
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×