DELAVNICE ZA KREPITEV KOMPETENC 2021

Z delavnicami za krepitev kompetenc želimo zagotoviti večjo zaposljivost in zaposlenost mladih. Hkrati želimo z inovativnimi pristopi prispevati k zaposlovanju mladih ter reševanju problematike brezposelnosti mladih. Z delavnicami skušamo na trajnostni način okrepiti kompetence za aktivno državljanstvo in spodbudili družbeno priznanje teh kompetenc.

Podjetništvo in mladi

V letu 2021 smo uspešno pripravili dokumentacijo za partnerstvo v projektu Pojnt, kjer se bomo poglobljeno osredotočali na podjetništvo med mladimi. Planirane aktivnosti so usmerjene v razvoj in krepitev podjetniških kompetenc ter inovativnosti pri mladih. V sklopu tega bomo izvedli naslednje.  MI! – mladinski inkubator

MCB  že več let nastopa v vlogi inkubatorja kadrov. V dvoletnem projektu, ki smo ga izvajali, smo
Rezultati projekta: Katera vsa usposabljanja smo izvedli? Sodelovanje TPV

Trudimo se sodelovati in navezovati stike z lokalnimi podjetji. K sodelovanju smo jih povabili pri izvajanju projekta MI! – mladinski inkubator, kjer so podjetja podala različne poslovne izzive, ki so jih mladi reševali tekom usposabljanj.

Hkrati pa smo v letu 2021 sklenili medsebojno sodelovanje s podjetjem TPV AUTOMOTIVE. Namen sodelovanja je spodbujanje podjetništva v regiji, zlasti z zagotavljanjem podpornega okolja za kreativne posameznike in podjetja z namenom spodbujanja nastajanja in delovanja novih podjetij, mreženje in razvijanje novih projektov oz. podjetniških idej ter izvedba dogodkov (konference, podjetniški izzivi, hackatoni…).
 

Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih

29. nov 2022Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih...

PREBERI VEČ

CALL FOR THE VOLUNTEERS

25. nov 2022We need 2 volunteers. You should be at least 18 years old, with at least intermediate level of English, motiva...

PREBERI VEČ

Erasmus + Sport

18. nov 2022 ZPTM-ju odobren projekt Erasmus + Sport za večjo vključenost mladih v šport...

PREBERI VEČ
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×