V MC Brežice skrbimo za promocijo in vidnost dogodkov preko različnih kanalov, in sicer preko info točk, družbenih omrežij (facebook, instagram, ...), spletne strani www.mc-brezice.si, tiskanih medijev ipd. O dogodkih mlade informirajo tudi mladinski delavci, ki s prostovoljci obiskujejo šole in jim predstavljajo program, načrte in možnosti vključevanja v mladinskem centru, napovednike delavnic in ostalih dogodkov objavimo tudi v lokalnih medijih, na portalu mlad.si in na spletnih straneh organizacij, s katerimi sodelujemo.

Pri promociji uporabljamo različna komunikacijska orodja, kot so videoposnetki s predstavitvami mladih in aktivnostih, informiranje s plakati, ki jih razobesimo v MC Brežice in na vidna mesta v Občini Brežice, fotografije, sporočila javnosti, brošure, zgibanke, bannerji ipd. 

Organiziramo tudi različne info stojnice in točke, kjer informiramo mlade o naših aktivnostih, možnostih vključitve v dejavnosti Mladinskega centra in v programe evropske mobilnosti. Hkrati pa na stojnicah damo priložnost tudi mladim, da razstavijo svoje izdelke in se tako predstavijo javnosti. 


15. sep 2021

Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih

29. nov 2022Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih...

PREBERI VEČ

CALL FOR THE VOLUNTEERS

25. nov 2022We need 2 volunteers. You should be at least 18 years old, with at least intermediate level of English, motiva...

PREBERI VEČ

Erasmus + Sport

18. nov 2022 ZPTM-ju odobren projekt Erasmus + Sport za večjo vključenost mladih v šport...

PREBERI VEČ
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×