Lokalne pobude mladih


V MC Brežice strmimo k spodbujanju mladih, da na glas povedo svoje ideje in želje glede aktivnosti,
ki se jih želijo udeleževati oziroma jih pogrešajo v lokalnem okolju.


MC Brežice je partner projekta Zavoda Mladinske mreže mama, z naslovom »Lokalne pobude za cilje mladih EU«. V sklopu tega smo 30.6.2022 izvedli delavnice za mlade, kjer smo se pogovarjali o ciljih za mlade EU, ki so zapisani v Strategiji EU za mlade 2019 – 2027, in razmišljali o pobudah, ki si jih mladi želijo.


1.7.2022 smo prav tako otvorili mladinsko sobo in predstavili naše delo, pobude ter aktivnosti mladih. Pridružili so se nam župan Ivan Molan, direktorica občinske uprave Patricia Čular, Vesna Kržan, ki deluje na področju kulture in mladine v Občini Brežice in člana strokovnega sveta za področje mladine Vinko Hostar, Barbara Zagorc. Mladinska soba je bila ena izmed pobud mladih, ki je zapisana tudi v kmalu sprejeti občinski strategiji za mlade. Poleg tega pa je od mladih večkrat prišla tudi želja po Posavskem kariernem sejmu, ki ga nameravamo v MC Brežice izvesti 22.9.2022.
#europeanyearofyouthFoto: Niko Urek

05. jul 2022

Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih

29. nov 2022Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih...

PREBERI VEČ

CALL FOR THE VOLUNTEERS

25. nov 2022We need 2 volunteers. You should be at least 18 years old, with at least intermediate level of English, motiva...

PREBERI VEČ

Erasmus + Sport

18. nov 2022 ZPTM-ju odobren projekt Erasmus + Sport za večjo vključenost mladih v šport...

PREBERI VEČ
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×