Na ZPTM smo v obdobju od 1. 2. 2020 do 15. 9. 2021 izvajali projekt v okviru javnega razpisa "Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost", z nazivom MI! – mladinski inkubator.

Mladi so v projektu MI! - mladinski inkubator krepili svoje kompetence za večjo zaposljivost, saj se v mladinskem sektorju zavedajo, da mladi za vključitev na trg dela potrebujejo dodatna znanja, ki jih pridobijo skozi neformalno izobraževanje, mladinski centri pa so prostori, ki mladim nudijo možnosti za udejstvovanje in soudeležbo v družbi.
V času trajanja projekta smo tako v aktivnosti vključili 88 udeležencev in skupno izvedli 360 ur delavnic. Kazalnik učinka je do tega doseglo 40 oseb, kazalnik rezultata pa 14 oseb. Kar pomeni, da jih je 40 obiskovalo naša usposabljanja vsaj 90 ur, od tega pa se jih 14 je po koncu usposabljanj tudi zaposlilo.

Naložbo sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Več o zaključkih izvedenih projektov si lahko preberete TUKAJ05. maj 2022

Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih

29. nov 2022Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih...

PREBERI VEČ

CALL FOR THE VOLUNTEERS

25. nov 2022We need 2 volunteers. You should be at least 18 years old, with at least intermediate level of English, motiva...

PREBERI VEČ

Erasmus + Sport

18. nov 2022 ZPTM-ju odobren projekt Erasmus + Sport za večjo vključenost mladih v šport...

PREBERI VEČ
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×