MOJA KARIERA

 
Mladinski center Brežice kot projektni partner sodeluje pri izvajanju aktivnosti projekta POJNT. Aktivnosti so namenjene predvsem karierni orientaciji, prehodu na trg dela, pridobivanju neformalnih kompetenc, mreženju, ustvarjanju podjetniških znanj in spretnosti ter pridobivanju motivacije in samozavesti.

Ker si želimo znotraj projekta čim bolj tudi informirati mlade o različnih možnostih, tako na področju aktivnega vključevanja v družbo kot na trgu dela, smo pripravili predstavitev MOJA KARIERA, katero predstavljamo tudi na šolah in mladim predamo nekaj koristnih informacij, ki jim utegnejo priti prav na njihovi izobraževalni poti.

Vsebino predstavitve si lahko ogledate tu spodaj:
 
 
Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


13. jan 2023

Pregled izvedenih aktivnosti POJNT

27. jan 2023V sklopu projekta POJNT v MC Brežice izvajamo različne aktivnosti, katerih namen je krepitev podjetniških k...

PREBERI VEČ

Kakovost brežiškega mladinskega dela je prepoznana na nacionalni ravni

19. jan 2023Veseli in počaščeni smo, da so naši dogodki slišani ter videni na nacionalni ravni. Tudi v prihodnje bomo...

PREBERI VEČ

POJNT: Poklicna orientacija na osnovni šoli

28. dec 2022Izvedba poklicne orientacije v okviru operacije POJNT na osnovni šoli...

PREBERI VEČ
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×