KOMUNIKACIJA, KI GRADI (ZA)UPANJE - Monika Legnar (predavanje)

V četrtek, 24. 2. 2022 ob 18. uri smo udeleženci predavanja poslušali in se pogovarjali z Moniko Legnar, ki nam je predstavila komunikacijo in kako lahko s pravim načinom komuniciranja z otrokom oz. mladostnikom vzpostavimo zaupanje v nas in v njih. Dotaknili smo se tudi delovanja možganov najstnikov in si poskusili razjasniti koliko in kdaj ponuditi pozornosti otroku, ki težko počaka na odziv starša med pogovorom z odraslimi. 

Na predavanju smo se dotaknili naslednjih vsebin: pomen zaupanja v medosebnih odnosih, komunikacija med otroki, mladostniki in odraslimi, izkazovanje naklonjenosti v odnosih, emocionalna inteligentnost, nudenje podpore v negotovih časih, povezovanje z ohranjanjem avtonomnosti.
Z opisom kako komunicirati in kakšne pristope uporabiti, smo spoznali, kako je to pomembno, saj ravno dobra komunikacija in odnos pomagata pri vsakodnevnih izzivih in razvoju socialnih veščin. 


24. feb 2022

Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih

29. nov 2022Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih...

PREBERI VEČ

CALL FOR THE VOLUNTEERS

25. nov 2022We need 2 volunteers. You should be at least 18 years old, with at least intermediate level of English, motiva...

PREBERI VEČ

Erasmus + Sport

18. nov 2022 ZPTM-ju odobren projekt Erasmus + Sport za večjo vključenost mladih v šport...

PREBERI VEČ
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×