Ogled dobrih praks

6.7.2022 - ekskurzija v Ljubljano v sklopu Tedna mladih

Organizirali smo obisk Mladih zmajev v Ljubljani, ki so zelo močna mladinska organizacija, hkrati pa izvajajo tudi ulično mladinsko delo, v mobilnem mladinskem centru, in sicer gre za prenovljen star avtobus, ki se imenuje Ljuba in Drago. Uličnega mladinskega dela v Brežicah še ni in smo se mladi želeli z njim seznaniti, da bi ga morebiti uveljavili v prihodnje tudi v domačem okolju. 

Ker se največ idej rodi v sproščenem okolju, smo v Ljubljani obiskali tudi Escape room, hkrati tudi zaradi tega, ker je tovrstna oblika druženja odlična za povezovanje skupine, hkrati pa se lahko spoznaš z različnimi tematikami. Želeli smo si videti koncept Escape rooma, saj bi bila ena izmed prihodnjih aktivnostih projekta kreacija takšne sobe pobega v mladinskem centru. 


 

06. jul 2022

Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih

29. nov 2022Aktivno socialno vključevanje starejših in mladih...

PREBERI VEČ

CALL FOR THE VOLUNTEERS

25. nov 2022We need 2 volunteers. You should be at least 18 years old, with at least intermediate level of English, motiva...

PREBERI VEČ

Erasmus + Sport

18. nov 2022 ZPTM-ju odobren projekt Erasmus + Sport za večjo vključenost mladih v šport...

PREBERI VEČ
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×