rEUral Europe

Kot partnerji sodelujemo v projektu rEUral, ki ga vodi Mladinska Mreža Mama. Projekt je namenjen ozaveščanju o strukturi, delovanju in vplivu EU in Evropskega parlamenta, pri tem pa se osredotoča na tri področja delovanja: varstvo okolja, digitalizacija in solidarnost.

V sklopu projekta smo izvedli: 
- 12. 2. 2022: Solidarnostni dogodek
- 11. 2. 2022: Pogovor z evropskim poslancem g. Francem Bogovičem
- 18. 12. 2021 in 12. 2. 2022: Informacijska stojnica 

V prostorih MC Brežice smo tako gostili evropskega poslanca g. Franca Bogoviča. Pogovarjali smo se o Evropski uniji, digitalizaciji, energetiki, varovanju okolja in pomenu razvoja podeželja, poleg tega pa je g. Bogovič mladim predstavil tudi svojo politično pot vse od mladih let.
Hkrati pa smo organizirali tudi delavnice z mladimi, kjer smo se pogovarjali o treh glavnih področjih, ki jih pokriva projekt rEUral, katerega partnerji smo, to so digitalizacija, varstvo okolja in solidarnost. Dan smo zaključili s kulturnim programov mladih glasbenikov. Projekt smo udeležencem predstavili tudi na dveh informacijskih stojnicah.

Več o projektu si lahko preberete TUKAJ

#reuraleurope #eu #europeanparliament #ep #skupajsmoeu @IPMInštitut Mreža MaMa @evropski parlamentLjubljana European Parliament

Imate kakšno vprašanje?

Lahko nam pišete na mcb@zptm.si ali nas pokličite na 05 90 837 90. Ali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec.

Potrudili se bomo, da odgovorimo v najkrajšem možnem času.
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×