PROSTORI MC BREŽICE

Ponujamo vam možnost organizacije seminarjev, kongresov in družabnih prireditev za zaključene družbe. Mladinski center Brežice se ponaša z izvrstnostjo tehnične in druge prostorske opreme, ki je na uporabo po predhodnem  dogovoru, nudimo vam tudi tehnično in gostinsko podporo pri izvedbi dogodka. V vseh prostorih je omogočen brezžični dostop do interneta.
Direktor pri izvedbi aktivnosti v prostorih zavoda lahko prizna: - do 100% popusta po vnaprejšnjem dogovoru posameznikom in pravnim osebam, ki delujejo na področju mladine.
 

Večnamenska dvorana

Vrhunska opremljenost jo postavlja ob bok konferenčnim in kulturnim centrom v regiji, opremljena je z vrhunskim ozvočenjem Eona ADR audio in sistemom razsvetljave.

PREBERI VEČ

Igralnica

V igralnici so na voljo didaktične igrače, popularna igrala in družabne igre, pripomočki za slikanje, risanje in drugo ustvarjanje.

PREBERI VEČ

Sejna soba

Prostor namenjen in opremljen za konference, večje seje ter predstavitve.

PREBERI VEČ

Računalniška učilnica

Računalnica je prostor, kjer dominira sodobna tehnologija in kjer se prenašajo najnovejša znanja z IKT področja.

PREBERI VEČ

Učilnica 1

Učilnica je manjša, opremljena je z 12 stoli s preklopno mizico ter belo tablo.

PREBERI VEČ

Učilnica 2

Učilnica je primerna za izvedbo tečajev tujih jezikov, različnih predavanj, ki zahtevajo zapisovanje ter delavnic in delovnih sestankov.

PREBERI VEČ

Ovalna soba

V ovalni sobi so mize in stoli razporejeni v krog, prostor je opremljen z belo tablo, premičnim platnom in premičnim projektorjem.

PREBERI VEČ

Glasbena vadnica

Vsak glasbenik je dobrodošel, da v glasbeni vadnici najde svoj prostor za ustvarjanje.

PREBERI VEČ

Klub MC

Prostor za druženje in sprostitev, zabavo in ples, kjer mladi z veseljem navezujejo stike in ustvarjajo nova poznanstva.

PREBERI VEČ

COWORKING PROSTORI

Coworking, oziroma sodelavni prostori, označujejo delovni prostor, ki si ga deli več posameznih podjetnikov.

PREBERI VEČ

Mladinska soba

V mladinski sobi se dogajajo razne aktivnosti – delavnice v manjših skupinah, diskusije in hkrati povezovalni dogodki, kot so večeri namiznih iger, filmski večeri ali le neformalno druženje, kjer si mladi sami določijo vsebino.

PREBERI VEČ
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×