Klub MC

Prostor za druženje in sprostitev, zabavo in ples, kjer mladi z veseljem navezujejo stike in ustvarjajo nova poznanstva. Prijeten ambient, kjer lahko uživate ob sproščenem klepetu ob skodelici kave,  igrate družabne igre.

Na terasi Kluba MC, ki se nahaja na obrobju parka, se lahko zgolj prepustite objemu sončnih žarkov in ritmom dobre glasbe. Klub je opremljen z barom, s trendovskimi mizami in stoli ter udobnimi luncami za sedenje, vrhunskim koncertnim in govorniškim ozvočenjem ter sistemom za snemanje, brezplačnim širokopasovnim  internetom, vrhunsko koncertno razsvetljavo, projektorjem, dvižnim platnom ter  z dvema LCD televizorjema in odrom (3,5 x 10 m), hkrati pa ga krasijo tudi temne zavese, ki zasenčijo dnevno svetlobo.

Klub MC je namenjen različnim programskim spektrom od glasbenih predstav, stand up komedij, teatra, plesnih nastopov, koncertov, DJ večerov, do raznih predavanj, seminarjev ali izobraževalnih delavnic.

Velikost: 163,9 m2

Imate kakšno vprašanje?

Lahko nam pišete na mcb@zptm.si ali nas pokličite na 05 90 837 90. Ali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec.

Potrudili se bomo, da odgovorimo v najkrajšem možnem času.
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×