Postani prostovoljec

Postani prostovoljec v Mladinskem centru Brežice in se pridruži skupini, ki deluje v sproščenem okolju s podporo mentorja ter ostalih članov strokovnega tima.
 
Prostovoljstvo deluje na različnih področjih (sociala, kultura, šport, zabava, izobraževanje, ipd.) in ima velik pomen za skupnost, saj izboljšuje kakovost življenja v družbi, brani interese marginaliziranih posameznikov in skupin ter spodbuja aktivno državljanstvo. 

Priložnost imaš za: Če se želiš pridružiti ekipi prostovoljcev nam piši na mcb@zptm.si.Postani animator

Začasna in občasna dela animatorja so namenjena osebam s statusom študenta oziroma dijaka.
Če rad/a delaš z otroki, imaš izkušnje dela z njimi, rad/a ustvarjaš, pripravljaš igre, oblikuješ različne delavnice, je to zagotovo delo zate.

Kaj počne animator?  
Delovnik: po dogovoru (največ vikendi), poleti čez teden v dopoldanskih urah.
Potrebna je: odgovornost, zanesljivost in samostojnost pri delu.
Nudimo neformalna izobraževanja, ki ti prinesejo nova znanja s področja načrtovanja, izvedbe in evalvacije dejavnosti in dela z otroki ter mladostniki. 

Več informacij in prijave sprejemamo na mcb@zptm.si


 

Šolska in študijska praksa

Zavedamo se, da so izkušnje ob vstopu na trg dela zelo pomembne, zato dijakom in študentom nudimo možnost opravljanja prakse. S tem jih želimo opolnomočiti in jim pomagati pri pridobivanju izkušenj za prve korake na njihovi karierni poti. Pridružijo se lahko dijaki in študentje različnih smeri ter področij, in sicer ekonomija, medijski tehnik, socialna pedagogika, predšolska vzgoja, turizem.

Vse kandidate, ki bi si želeli prakso opravljati pri nas vabimo, da nam pošljejo prošnjo z življenjepisom v slovenskem jeziku na e-mail naslov mcb@zptm.si.

Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×