Uporaba računalnika in pametnega telefona za starejše

Vabimo vas na brezplačno delavnico, primerna za vse, ki želite osvežiti svoje znanje računalništva ali pa se ravnanja z računalnikom oziroma pametnega telefona želite naučiti.
Dovolite, da vam pomagamo, da boste s pomočjo tehnologije vedno v stiku z vam ljubimi osebami, ne glede na okoliščine. Vse, kar potrebujete, je svoj računalnik ali pametni telefon in dobro voljo.
Če prenosnega računalnika nimate, nam to sporočite in skupaj poiščemo rešitev.
 
2 TORKA V MESECU, OD 10:00 DO 11:00 V SEJNI SOBI
 
Delavnico bo izvajala Nastja Volovec, strokovna sodelavka ob pomoči mladih prostovoljcev.
Več informacij in obvezne predhodne prijave na: nastja.volovec@zptm.si.

Učna pomoč, inštrukcije in Freestyle učenje

So se pojavili izzivi pri določenem predmetu ali pri učenju? Se morda želiš seznaniti s tehnikami hitrega in zabavnega učenja? 

Prostovoljci, študentje in strokovna delavka Loriana Bogovič vabijo k brezplačni učni pomoči, delavnicam Freestyle učenja in inštrukcijam. Mladostniki lahko obiskujejo učen ure enkratno ali v daljšem terminu. 

Freestyle učenje temelji na podobah, plesnih gibih ter smešnih primerjavah, s katerimi učenci lažje skladiščijo faktografske podatke. Da si učenci hitreje zapomnijo učno vsebino, se jo učijo preko smešnih predstav in asociacij.

Si predstavljate učenje brez sedenja in na zabaven način? Delavnice so primerne za učence osnovnih šol, srednjih šol in študente.

Za več informacij in dogovor termina nas kontaktirajte: mcb@zptm.si.

MC IDEJNIK

Kaj je MC Idejnik?

Na MC-idejniku mladi pod mentorskim vodstvom ekipe MC Brežice soustvarjajo program in sodelujejo pri organizaciji koncertov, razstav, dogodkov in ostalih projektov.
Vabljeni so vsi mladi, ki si v življenju želijo več kreativnosti, zabavnih poznanstev, predvsem pa s svojimi idejami vplivati na dogajanje v mestu. Ideje pa lahko enkrat mesečno predstavijo oz. nadaljno razvijajo z našo ekipo, katera jim bo ob podpori sofinancerjev ideje pomagala uresničiti!
Mladi pa nam lahko ideje predstavijo tudi na Facebooku ali Instagramu, ali pa preprosto pišejo na mcb@zptm.si!

RAZSTAVE V MLADINSKEM CENTRU BREŽICE

K sodelovanju vabimo mlade ustvarjalce, umetnike in fotografe, ki bi si želeli svoja likovna ali fotografska dela razstaviti v avli MC Brežice. Mladim nudimo prostor in finančno pomoč pri natisu njihovih izdelkov.
Za rezervacijo termina razstave nam pišite na mcb@zptm.si.
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×