Dogodki

Nazaj

Pretekli dogodki

(: )

Pustna povorka Brežice

Pustna povorka 2023

torek, 21. februar 2023, 15.4518.30

Mladinski center Brežice

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice ob podpori Vrtca Mavrica Brežice vabi na Pustno povorko, ki bo v torek, 21. februarja 2023. Že tradicionalno bomo s povorko začeli izpred Vrtca Mavrica in nadaljevali po mestnih ulicah Brežic ter skušali pregnati zimo.

Stand up - Tadej Toš  Freestyle Comedy Show

Stand up - Tadej Toš Freestyle Comedy Show

torek, 7. februar 2023, 19.00

Mladinski center Brežice

Ljubitelji žlahtne komedije, ste pripravljeni na Ptujčana, ki vas bo nasmejal do solz? Tadej Toš je oster in pisan kot mavrica. Vemo, da govori hitro in veliko in ne prizanaša nikomur, tudi samemu sebi ne.
Zato ni odveč nasvet: otroci naj ostanejo doma.

Vabljeni!

MALI OTROCI, VELIKI PROBLEMI - Stand up

Mali otroci, veliki problemi

Stand-up komedija

nedelja, 18. december 2022, 19.00

MC Klub

"Mali otroci, mali problemi, veliki otroci, veliki problemi!" je pregovor, ki ga je slišal že vsak starš. Pa je resničen? Je uvertura v starševstvo res preprosta in težavnost tega poklica zraste šele z leti? S temi in podobnimi vprašanji se bosta v stand up predstavi ukvarjala mlada očka, Uroš Kuzman in Aleš Novak, prvi z dvema šoloobveznima pretepačema in drugi s sveže pokakano plenico v rokah. Čigavi problemi so večji? Ne vemo! Vemo pa, da bosta oba vesela priložnosti, da lahko za poldrugo uro smeha pobegneta v vašo družbo. Ker saj veste, kaj pravijo, ko imaš enkrat otroke, je vsak izgovor dober, da greš z doma!

Xmas latino party

Xmas latino party

Plesno–glasbeni večer z DJ Pando in DJ Gašperjem

sobota, 17. december 2022, 21.001.00

MC Klub

Ho-ho-ho! Prihaja praznični del leta in to je pravi čas za zabavo. Plesali bomo bachato in salso (tudi cha cha) na 2 plesiščih, z dvema vrhunskima DJ-a. Za vse, ki še niste nikoli plesali SALSO ali BACHATO, so plesni inštruktorji pripravili 2 brezplačni delavnici, da bi lahko potem z nami sproščeno nadaljevali s plesom in se pri tem neizmerno zabavali. Da ne bi ostali žejni, za vas poskrbi Klub MC .

Božič na stehi

Božič na strehi

Otroška predstava in prihod božička

četrtek, 15. december 2022, 17.00

Mladinski center Brežice

Predstava za otroke, ki uprizarja dogajanje na Božični večer, na strehi stanovanjske hiše, kjer živi Manca. 
Manci se je uresničila želja in na strehi se je na božični večer pojavil pingvin. Kaj počneta, kako ga Manca hladi in se z njim zabava in kako skupaj praznujeta Božič pa naj bo presenečenje, ki bo otroke popeljalo v pravljični svet

Delavnica KALIGRAFIJE

Kaligrafija

Delavnica

petek, 9. december 2022, 16.30

Mladinski center Brežice

Enodnevna brezplačna delavnica pod vodstvom mojstrice umetnosti lepega pisanja Danice Karničnik - Čarobna kaligrafija, na kateri se bomo spoznavali z umetnostjo kaligrafskega pisanja s prirezanim pisalom. Ves pribor za pisanje dobite na delavnici. 

Brezplačen ciklus delavnic FRAKTALNIH RISB

Fraktalne risbe za starejše odrasle

Ciklus delavnic

sreda, 7. december 2022, 9.30

Mladinski center Brežice

V decembru bomo začeli z brezplačnimi delavnicami fraktalne risbe, namenjene predvsem starejšim odraslim, z namenom spodbujanja razvoja kognitivnih sposobnosti. Vse potrebno dobite na delavnicah. Smisel za risanje pri tej tehniki ni potreben.

KONCERT Nina Pušlar

Nina Pušlar

Veliki decembrski koncert

sobota, 3. december 2022

Dvorana MC Brežice

Nina Pušlar na odru Mladinskega centra Brežice

Stran 6 od 6 (Vseh vnosov: 59)

Kontakt