Tematske rojstnodnevne zabave za otroke

Nazaj

Boš kmalu praznoval rojstni dan? Pa še ne veš, kako in kje ga preživeti? Mi ti lahko priskočimo na pomoč! Veseli bomo tvoje odločitve, da bomo skupaj organizirali tvojo rojstnodnevno zabavo. Verjamemo, da bomo presenetili tvoje prijatelje in poskrbeli da bo nepozabna ter da ti bo še dolgo ostala v lepem spominu.

Povpraševanje lahko pošljete na info@mc-brezice.si ali nas pokličete na 05 90 858 10. 

Termin je potrebno rezervirati najmanj 10 dni prej. Prosimo, da ostale starše obvestite, naj imajo otroci s sabo copate (športna dvorana). Položnico prejmete po pošti in na mail po izvedeni storitvi.

PONUJAMO VAM

1. MINI ZABAVA (trajanje 2 uri) - 110€.  

2. MAXI ZABAVA (trajanje 3 ure) - 140 €. 

Cena vključuje najem prostora, zabavo za do 12 otrok in 2 animatorki, ki bosta poskrbeli tudi za okrasitev prostora. Praznovanja so praviloma v športni dvorani in so zaradi zasedenosti dvorane možna le ob sobotah in nedeljah.

Brez doplačila je lahko na praznovanju največ 15 otrok. Praznovanja se lahko udeležijo otroci stari 5 let in več. 

DOPLAČILA

POSLIKAVA OBRAZA

Do vključno 12 otrok - zajeto v ceni. Za več kot 12 do največ 20 otrok - doplačilo 40 € (dodaten animator). V primeru, da se za poslikavo odločite, označite na vlogi. 

LASER X

Laser X je skupinska igra z laserji, ki ponuja edinstveno okolje za doživetje pristnega pustolovskega adrenalina in ekipnega taktiziranja – doplačilo 20 € V primeru, da se za Laser X odločite, označite na vlogi. 

HRANA IN PIJAČA: 

Prigrizke in pijačo (sok, slani prigrizki in pice za otroke) pripravi MC Brežice - doplačilo 35 € (označite na vlogi). Imate možnost, da hrano prinesete sami. Na voljo je manjši hladilnik. Poskrbljeno je za pribor, krožnike in kozarce.

TEME ZABAV

Teme zabav so zelo raznolike in so navedene na vlogi za rezervacijo.