Novice

(: )

Facilitation ON&Off

Facilitation ON&Off

Med 11. in 16. marcem 2024 je v Španiji, natančneje v mestu Oviedo, potekalo izobraževanje z naslovom Facilitation ON&Off. 

Mladi volijo

Mladi volijo

projekt Glas mladih

V sklopu projekta Glas mladih smo izvedli usposabljanje To Vote or Not to Vote po metodah neformalnega izobraževanja, v katerem smo mladim približali volitve in politično participacijo. Mladim smo skozi interaktivne delavnice predstavili politične procese, voltive, vlogo političnih strank, volilne sisteme in odločanje v parlamentu, s poudarkom na evropskih volitvah. 

Leto 2023 - leto inovacij in napredka

Leto 2023 - leto inovacij in napredka

Izjava za javnost

V letu 2023 je Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (ZPTM Brežice) uspešno izvedel in podprl široko paleto projektov in pobud, ki so obogatile našo skupnost in prispevale k trajnostnemu razvoju regije. Z uporabo 905.879,65 EUR nepovratnih sredstev smo izpolnili in presegli naše zaveze do skupnosti, s posebnim poudarkom na področjih izobraževanja, športa, kulture in trajnostnega razvoja.

Vtisi iz praktičnega usposabljanja

Vtisi iz praktičnega usposabljanja

Študentje Višje strokovne šole Brežice

Objavljamo vtise iz praktičnega usposabljanja študentov Višje strokovne šole Brežice. 

Študijski obisk projekta Out of the City v Srbiji

Študijski obisk projekta Out of the City v Srbiji

projekt Out of the City

V sklopu projekta Out of the City smo se udeležili tridnevnega študijskega obiska, ki ga je organiziralo mladinska organizacija Pokret Gorana Vojvodine v Eko Centru Radulovački v Sremskih Karlovcih (Srbija). Obisk je bil namenjen spoznavanju dobrih praks na področju ruralnega mladinskega dela. V okviru projekta smo partnerji iz Slovenije, Srbije, Italije in Romunije raziskovali, kako izboljšati kakovost mladinskega dela na podeželju. Iz Slovenije se je študijskega obiska udeležilo šest oseb, dve mladinski delavci ter štiri mladinske fasiliatorke iz Mladinskega centra Brežice. Namen projekta Out of the City je razvoj metodologije ruralnega mladinskega dela. 

Konkretno filozofiranje

Konkretno filozofiranje

Prid' na čvek petek

V petek, 23. 2. 2024, sta Anamari in Ana izvedli Prid' na čvek petek. Tema, ki si jo je izbrala Ana, je bila filozofija življenja. 

Sprejet je projekt Eurotlon

Sprejet je projekt Eurotlon

Evropski teden mladih

Ana Tomše in Anamari Andrejaš sta v sklopu praktičnega usposabljanja, ki ga opravljata pri nas, v Mladinskem centru Brežice, prijavili projekt Eurotlon na Nacionalno agencijo MOVIT, ki je razpisala sredstva za izvedbo dogodkov v okviru Evropskega tedna mladih. 

Prijavi se in soorgnaiziraj Vaške igre!

Prijavi se in soorgnaiziraj Vaške igre!

Projekt Out of the City

Vsi mladi, med 18. in 30. letom starosti vabljeni, da se nam pridružite pri soorganizaciji Vaških iger v mestu - na Mestni promenadi! 

Digitalna zasvojenost

Digitalna zasvojenost

Prid' na čvek petek

V petek, 16. 2. 2024, smo v sklopu Prid' na čvek petka izvedli delavnico o digitalni zasvojenosti.

Stran 1 od 10 (Vseh vnosov: 92)

Kontakt