Maš POJNT!

Okrogla miza s uspešnimi mladimi Posavci in Posavkami

Nazaj

petek, 26. maj 2023petek, 26. maj 2023, 19.0021.00

Maš POJNT!

Ker se zavedamo, da je pomemben del podjetništva ustvarjanje socialne mreže, bomo v MC Brežice 26. 5. 2023, ob 19. uri, temu namenili poseben dogodek, okrogla miza z uspešnimi mladimi iz Posavja, z naslovom »Maš POJNT!«.

Naši gostje

Jani Leskovec

Jani prihaja iz Obrežja in je star 26 let, po izobrazbi je inženir medijske produkcije, zadnja 4 leta pa je zaposlen na Pro Plus d.o.o. (POP TV, Kanal A...). Zraven službe je odprl še popoldanski s.p., v okviru katerega se ukvarja z video produkcijo. Poleg video produkcije ga spremljajo različni hobiji, kot je nogomet, tek in kolesarjenje. Vabljeni k ogledu katere izmed epizod Hidden Gems in Janijevega dela: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutube.com%2Fplaylist%3Flist%3DPLAHhHUJntJerXE-74UjtvoiEewU_frJmn%26fbclid%3DIwAR2aUkVO6i1UhdMGBMBJL7o6zh0NND0Ge8stap46Pwoycbjr4GLxs3H1S-g&h=AT01STFyaLaO0v6pOkZLKo3lCr1AXg3_AMjW18glUiGKJwYLPZChai6NziBfkDScXwb5mhm0cQp46sH87nAldC03wIRIDCH4th8F15n4STzSP7yxS4IglmVumbq9P9XzdjhyOg. 

Anja Novosel

Anja se je rodila 1. 2. 1993 v Brežicah. Od oktobra leta 2020 je zaposlena na ERC (European Research Council) projektu Flavour Anomalies with advanced particle Identification MEthods - FAIME, v sklopu katerega kot doktorska študentka sodeluje pri eksperimentu osnovnih delcev Belle II na Japonskem. Več o njenem delu poglejte na https://www-f9.ijs.si.

Luka Rudman

Luko že od nekdaj zanima vse povezano s tehnologijo. Že takoj po srednji šoli se je odločil za odprtje lastnega s.p.-ja in na tej poti tudi uspeva. Trenutno njegova "služba" vključuje fotografijo, tonsko in lučno tehniko, grafično oblikovanje, lasersko izdelavo lesenih izdelkov, popravilo računalnikov in video produkcijo. Več o njegovem delu na https://www.lukarudman.com/.

Iztok Franko

Iztoka navdušujejo avtomobili in vse povezano z njimi. Že leta 2005 pa je ustanovil Skupino Pesakrompir, ki je danes svetovalno podjetje, ko gre za poslovni razvoj vašega podjetja, še posebej, ko se želite širiti v tujino. Njeni strokovnjaki izhajajo predvsem iz Slovenije, Srbije, Združenih arabskih emiratov, Združenih držav Amerike in Nizozemske. Več o Iztoku, njegovi karierni poti, podjetju preberite tu: https://pesakrompir.com/. 

  • Občina Brežice
  • MI! - mladinski inkubator
  • PiMP
  • Quality Label for Youth Centres
  • Ministrstvo za kulturo
  • Naložba v vašo prihodnost

Kontakt