EVS FOR HUMAN RIGHTS V BREŽICAH

V Mladinskem centru Brežice že vrsto let delujemo na področju ozaveščanja o človekovih pravicah. Tako tudi v letošnjem letu nadaljujemo z aktivnostmi, saj ocenjujemo, da ozaveščanje, poučevanje in informiranje o človekovih pravicah ter učenje o človekovih pravicah pomembno prispeva k oblikovanju družb, v katerih so strpnost, spoštovanje in nediskriminacija vrednote.

V sklopu EVS (evropska prostovoljska služba) projekta, Pathways of change, smo na MC Brežice EVS blogu, rubrika EVS for Human rights, redno objavljali različne tematske sklope v duhu promoviranja človekovih pravic, z namenom okrepiti čut mladih za njihovo družbeno odgovornost in spodbuditi njihovo kritično mišljenje o prisotnosti ter udejanjanju temeljnih človekovih pravic v družbi. Poleg zanimivih člankov smo organizirali različne interaktivne delavnice na terenu in tudi v prostorih Mladinskega centra Brežice, debatne klube, foto/video natečaje, razstave ipd. Vsebine sta pripravljali naši dve prostovoljki Lorena iz Španije in Sveta iz Rusije.
 

Imate kakšno vprašanje?

Lahko nam pišete na mcb@zptm.si ali nas pokličite na 05 90 837 90. Ali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec.

Potrudili se bomo, da odgovorimo v najkrajšem možnem času.
Dejavnosti ZPTM Brežice omogočajo Občina Brežice, Zavod za zaposlovanje RS, Urad za mladino ter tržne dejavnosti zavoda. 
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×