Novice

Nazaj

(: )

Likovni izziv

Likovni izziv "čLOVEkove pravice so za vse!"

Mladinski center Brežice je leta 2013 prejel Znak kakovosti Sveta Evrope, ki so ga do sedaj podelili samo 14-im mladinskim centrom v Evropi. Cilji programa so biti varen prostor za mlade, nuditi pester nabor izobraževalnih programov in promovirati vrednote in standarde Sveta Evrope. Ker želimo slediti smernicam pridobljenega znaka in nuditi kakovostno ponudbo neformalnih programov za otroke in mladino smo se odločili, da pripravimo likovni natečaj.

Današnji koncert Hane Grubič ODPADE

Današnji Klubski petek: akustični koncert Hane Grubič, ki bi moral biti danes ob 20.00 v Klubu MC Brežice, zaradi boležni žal odpade. 

Se iskreno opravičujemo in upamo, da se vidimo 21. aprila na naslednjem Klubskem petku, ko bo Aleš Juvanc ob 19.00 začel s potopisnim predavanjem Čez južno Ameriko na kolesu. 

Pomen gibanja in zdravega načina življenja

Pomen gibanja in zdravega načina življenja

Pridite v Mladinski center Brežice ob 9.00, da skupaj preživimo zanimiv dan vse do 17.00. 

Obvezne prijave na info@mc-brezice.si. 


Projekt Mladi za šport je sofinanciran s strani Evropske komisije v programu Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota – Aktivnosti udejstvovanja mladih.

Delavnica mladi za šport

Delavnica mladi za šport

V petek, 10. 2. 2023, smo v MC Brežice organizirali delavnico v sklopu projekta Mladi za šport.

Pregled izvedenih aktivnosti POJNT

Pregled izvedenih aktivnosti POJNT

V sklopu projekta POJNT v MC Brežice izvajamo različne aktivnosti, katerih namen je krepitev podjetniških kompetenc mladih.

Stran 6 od 10 (Vseh vnosov: 94)

Kontakt