Novice

Nazaj

(: )

Več kot 300 mladih spoznalo priložnosti v regiji Posavje

Več kot 300 mladih spoznalo priložnosti v regiji Posavje

9. oktobra 2023 je pod okriljem Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice že drugič zapored potekal Karierni sejem, dogodek, na katerem stikajo priložnosti, znanje in mladostna energija. Po lanskoletni uspešni izvedbi, pozitivnih odzivih tako mladih kot ostalih sodelujočih ter željah, da bi se v lokalnem okolju odvijalo več takih dogodkov, smo letos organizacijo sejma ponovili. 

Uspešno prestali ponovno presojo izvedencev za Znak kakovosti Sveta Evrope

Uspešno prestali ponovno presojo izvedencev za Znak kakovosti Sveta Evrope

Edini v Sloveniji z Znakom kakovosti Sveta Evrope

Mladinski center Brežice skupaj z Mladinskim hotelom Brežice (MC Brežice) predstavlja evropski center neformalnega izobraževanja za mlade pod okriljem Sveta Evrope. Leta 2013 je kot prvi v Evropi in edini mladinski center v Sloveniji pridobil Znak kakovosti Sveta Evrope, ki so ga do sedaj podelili zgolj 15-im mladinskim centrom v Evropi. V skladu z vrednotami in standardi Sveta Evrope MC Brežice stremi k razvoju ter implementaciji kakovostnih izobraževalnih programov s ciljem krepitve kompetenc mladih.

Nudimo inštrukcije

Nudimo inštrukcije

Si srednješolec/ka in potrebuješ pomoč pri fiziki, matematiki, angleščini in kemiji

V MC Brežice ti nudimo inštrukcije za 15 €/šolsko uro!

Likovna razstava Hana Rostohar

Likovna razstava Hana Rostohar

V ponedeljek, 3. 7. 2023 smo v avli Mladinskega centra Brežice odprli razstavo Hane Rostohar, ki je letos zaključila 9. razred na Osnovni šoli Artiče. 

Maš POJNT!

Maš POJNT!

Okrogla miza s uspešnimi mladimi Posavci in Posavkami

V petek, 26. 5. 2023, smo ob 19. uri v Mladinskem centru Brežice na okrogli mizi Maš POJNT! gostili tri mlade uspešne Posavce in eno mlado uspešno Posavko. Fotografiral je Nik Urek. 

Stran 4 od 10 (Vseh vnosov: 94)

Kontakt